top of page
pexels-oleksandr-pidvalnyi-2166643_edited.jpg

Sobre Nosaltres

presentacio Laura_edited.jpg

Hola a tots! Som el Ramon i la Laura, dos entusiastes dels viatges. Als 34 anys hem tingut la sort de poder explorar diferents racons del món i submergir-nos en cultures fascinants. Àsia i Àfrica han estat les nostres destinacions preferides i hem tingut l'oportunitat de recórrer-les diverses vegades.

Durant els darrers 9 anys, hem viscut emocionants aventures a diferents països d'Àsia. Ramon ha aprofitat els seus viatges de treball per la regió per explorar Indonèsia, Filipines, Xina, Vietnam, Tailàndia, Japó i Singapur. Per la seva banda, Laura ha tingut l'oportunitat de submergir-se en la vibrant cultura africana i descobrir paisatges impressionants a diferents països del continent.

 

Ens apassiona viatjar i descobrir nous horitzons, perdre'ns en carrerons desconeguts, tastar plats exòtics i experimentar l'emoció del desconegut. Cada viatge és una oportunitat per aprendre, créixer i submergir-nos en experiències autèntiques.

Som aquí per compartir amb vosaltres les nostres aventures i coneixements, i portar-vos de la mà en una emocionant travessia a Bali. Volem compartir la nostra passió pels viatges i ajudar-vos a descobrir tot el meravellós que aquesta increïble illa té per oferir.

Junts, volem ser els vostres companys de viatge virtual. Estarem aquí per respondre a les vostres preguntes, donar-vos consells pràctics i compartir les nostres històries més emocionants. Volem inspirar-vos i proporcionar-vos tota la informació necessària perquè la vostra experiència a Bali sigui inoblidable.

 

Prepareu-vos per submergir-vos en la cultura balinesa, meravellar-vos amb els paisatges impressionants i descobrir els secrets més ben guardats de l'illa dels déus. Estem emocionats d'acompanyar-vos en aquesta aventura única i ajudar-vos a crear records que duraran tota la vida.

 

Benvinguts a la nostra comunitat d'entusiastes dels viatges a Bali! Junts explorarem, aprendre i gaudir de les meravelles d'aquesta increïble illa.

Presentacio Ramon_edited_edited.jpg
bottom of page