top of page
Árbol trepador de monos

FAQ

 • Necessito visa per ingressar al país?
  Sí. Des de l'1 de maig del 2022, es requereix el pagament d'una Visa on Arrival (VOA) a Indonèsia. Aquesta visa és vàlida per 30 dies i té un cost de 500.000 IDR (equivalent a 30 euros), que es pot pagar amb euros a l'arribada (et recomanem portar un bitllet de 50€ perquè el canvi te'l donen en moneda local). També podeu obtenir la visa en línia a través del lloc web d'immigració: https://molina.imigrasi.go.id/
 • Quins serveis inclou el viatge?
  El viatge inclou tots els desplaçaments, hotels i activitats (els Bitllets amb destinació a Denpasar no estan inclosos). Pel que fa als dinars, el viatge inclou tots els esmorzars i dinars (alguns en restaurants locals i altres mitjançant snacks), els sopars es deixen lliures ja que així es pot escollir l'opció que més us vingui de gust. A Bali es poden trobar restaurants molt variats i de tots els preus. Atreveix-te amb la cultura culinària local o submergeix-te al mix de cuines que trobaràs a la meravellosa illa!
 • Quins són els requisits relacionats amb COVID-19 i altres vacunes?
  Els estrangers que vulguin viatjar a Indonèsia han de tenir un certificat de vacunació contra COVID-19 amb 14 dies com a mínim des de l'administració de la segona dosi. El certificat ha d'estar en anglès. Ja no es requereix un resultat de prova PCR feta al país d'origen. Consulteu el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers del vostre país per obtenir les actualitzacions. No cal cap vacuna obligatòria, excepte les 2 dosis de la vacuna COVID-19.
 • És Bali adequat per a persones amb restriccions alimentàries?
  El menjar indonèsia és variat. Amb el temps han sorgit cada cop més restaurants vegans i vegetarians. També és fàcil trobar aliments sense gluten ni lactosa.
 • Quina és la religió predominant?
  Bali té una identitat cultural pròpia. El 93% dels balinesos practiquen l'hinduisme i el 5% són musulmans.
 • És un país perillós?
  Com a qualsevol part del món, és important mantenir la vigilància en general. Tot i això, la seguretat a Bali és excel·lent. S'ha de tenir especial precaució en conduir en scooter, ja que es condueix per l'esquerra i les normes de trànsit són gairebé inexistents.
 • El clima és favorable durant tot l'any?
  Com que és a prop de l'equador, en una regió tropical, Bali té dues estacions equilibrades: - Estació seca: de maig a octubre, encara que hi pot haver alguns dies de pluja. - Estació plujosa: de novembre a abril, amb pluges principalment a la tarda. Bali té un clima ideal en general, amb una temperatura agradable gairebé tot el temps. Tot i que pot fer calor, és suportable. Tot i això, és important anar amb compte amb les cremades solars, ja que fins i tot quan la temperatura és tolerable, et pots cremar en menys d'una hora! Els dies tenen la mateixa durada durant tot l´any, el sol surt al voltant de les 6 a. m. i es posa abans de les 6 p. m.
 • Quins són els mètodes de pagament acceptats a l'illa?
  Els pagaments es realitzen principalment en efectiu, encara que a molts llocs s'accepten targetes de crèdit, hi ha caixers automàtics i cases de canvi a tot arreu. La moneda és la rupia indonèsia (IDR), 1€ equival a aproximadament 16.000 IDR.
 • Com és la nostra arribada a Bali?
  Si arribes el primer dia del calendari, un conductor et recollirà a l'aeroport. Si arribes en una altra data, t'hauràs de dirigir pels teus propis mitjans al punt de trobada. És molt fàcil trobar transport a lilla. El lloc de trobada se us comunicarà a través de WhatsApp, com a màxim, un mes abans del viatge. El primer dia està dedicat al descans i la relaxació. Res millor que descansar a la platja o gaudir d´un còctel a la piscina després d´un llarg viatge!
 • Tindrem temps personal o estarem sempre en grup?
  Sí, ets allà per viure moments inoblidables, però també per relaxar-te i gaudir de moments més íntims. Ets a Bali, i gaudir del seu costat tranquil i relaxant és part de la teva experiència a l'illa dels déus. Per tant, és evident que tindràs temps lliure per fer el que vulguis: refrescar-te a la piscina, passejar per la platja, fer una caminada pels arrossars, anar a comprar o simplement gaudir d'un còctel fresc amb els peus a la sorra. També estaràs amb altres viatgers sols o en parelles, així que serà una bona oportunitat per fer amics de viatge i brindar per l'amistat davant d'impressionants postes de sol!
 • És necessari tenir una assegurança per viatjar?
  Abans de marxar, és important contractar una bona assegurança de viatge que cobreixi les despeses mèdiques i, si cal, repatriació en cas d'emergència. Amb aquesta assegurança, les despeses mèdiques estan cobertes (incloent-hi anàlisis) i un metge es posarà en contacte amb el metge de l'assegurança per decidir si cal un trasllat o no. Assegureu-vos també de desar tots els resultats d'anàlisi i factures. No dubtis en contactar-nos, podrem orientar-te per obtenir una assegurança.
 • Hem de portar sempre la nostra motxilla?
  Viatjar amb una motxilla no vol dir que hagis de portar-la amb tu en tot moment. Utilitzem vehicles privats per als nostres desplaçaments i durant el dia la teva motxilla es quedarà a la teva habitació. Només necessitaràs una bossa addicional.
 • A quin tipus de persones s'adreça el concepte?
  El viatge s'adreça principalment a adults que busquen aventures i que tenen poca o cap experiència en viatges amb motxilla i/o no tenen temps per organitzar aquest tipus d'expedicions. Si vols sortir de la teva zona de confort i necessites un impuls per gaudir dels viatges, ets al lloc correcte.
 • Per què es recomana una motxilla de 9 kg?
  Per sentir-te lliure, per anar a allò essencial, per demostrar-te a tu mateix que es necessita poc per ser feliç. Òbviament, no és una obligació, però sorprèn-te i juga el joc. A les teves futures expedicions pel món, en viatjar amb només 9 kg d'equipatge, estalviaràs diners als teus bitllets d'avió i guanyaràs temps a les connexions entre vols. Assegureu-vos de verificar amb la vostra aerolínia les dimensions permeses per a l'equipatge de mà. Nota: Pots rentar fàcilment la teva roba al lloc per un preu econòmic.
 • ¿Cómo agrego una nueva pregunta y respuesta?
  Para agregar una nueva pregunta frecuente, sigue estos pasos: 1. Administra las preguntas frecuentes desde el panel de control o el Editor. 2. Agrega una nueva pregunta y respuesta. 3. Asigna la nueva pregunta a una categoría. 4. Guarda y publica los cambios. En cualquier momento puedes volver y editar tus preguntas frecuentes.
 • ¿Puedo agregar una imagen, un video o un GIF a mis preguntas frecuentes?
  Sí. Para agregar contenido audiovisual, sigue estos pasos: 1. Administra las preguntas frecuentes desde el panel de control o el Editor. 2. Crea una nueva pregunta frecuente o edita una existente. 3. Haz clic en el icono de video, imagen o GIF en el cuadro del texto de la respuesta. 4. Agrega contenido audiovisual de tu biblioteca y guarda los cambios.
 • ¿Cómo puedo editar o eliminar el título de "Preguntas frecuentes"?
  Puedes editar el título desde la pestaña de Ajustes de preguntas frecuentes en el Editor. También puedes eliminar o personalizar el título en tu app móvil, desde la pestaña Sitio y app en la app Wix Owner.
bottom of page